Lucky – Loes en Gerard

lucky

“We zijn Sheila daarom echt dankbaar, dat zij ons het inzicht heeft gegeven, waardoor we beter kunnen omgaan met het gedrag van Lucky. Nogmaals bedankt Sheila en fijn dat we altijd nog een beroep op je kunnen doen, als we ergens mee zitten.”

We hebben Sheila Orgers geraadpleegd, daar het gedrag van onze King Charles Spaniël “Lucky” te wensen overliet. Wij wisten er geen raad mee, mede gezien wij hiervoor nog nooit een hond hebben gehad.

Lucky is een hondje dat veelal in zijn eigen wereld leeft en lak heeft aan wat er van hem verwacht wordt, dus echt een eigenzinnig maar lief hondje. Dit ligt natuurlijk niet alleen aan hem, maar ook voor een groot deel aan ons. Maar nu Sheila ons handvatten heeft aangereikt tijdens haar consulten, kunnen wij beter begrijpen wat Lucky nodig heeft om zijn gedrag te beïnvloeden. Dit is voor ons een hele verbetering en opluchting, want we wisten er echt geen raad meer mee.

Lieve groetjes van Loes en Gerard en een pootje van Lucky.

Ga terug naar Reviews.