Boef – Eva

“Ik zou de gedragstherapie door Sheila echt aan iedereen aanbevelen die meer wil leren over zijn/haar hond, de omgang met zijn/haar hond en eventuele problemen hierbij. Ik heb er in ieder geval echt wat aan gehad en Boef al helemaal :)”.

Via de dierenarts kreeg ik een email dat ik me kon opgeven voor een informatieavond door Sheila OrgIMG_5962 (1)ers over vuurwerkangst bij honden. Aangezien mijn heerlijke hond Boef erg bang is voor vuurwerk gaf ik me op, geen idee hebbende dat Sheila Orgers één van de fijne mensen is die ik altijd bij de dierenarts zie en die altijd zo goed voor Boef zorgen. Toen ik tijdens deze avond hoorde dat zij ook hondengedragstherapeut is, heb ik meteen een afspraak gemaakt voor een kennismaking en consult en ik ben ontzettend blij dat ik dit gedaan heb!

Het traject met Sheila en dus Bravo was ontzettend fijn. Vanaf het begin had ik het gevoel dat ik serieus genomen werd, begrepen werd en dat ik op een concrete manier met mijn hulpvragen aan de slag kon. Sheila is nauwkeurig in het verzamelen van alle relevante informatie en geeft je snel een vertrouwd gevoel, wat het leren (want ja, de eigenaar leert misschien wel meer dan de hond :p) makkelijker maakt.

Buiten dat Sheila professioneel is, veel kennis heeft en goede oefeningen aanreikt, vond ik het ontzettend fijn dat ze ook na de huisbezoeken nog regelmatig contact opnam. Dit toonde niet alleen haar betrokkenheid, maar maakt ook dat het geleerde niet snel weg zakt, dat je als eigenaar alert blijft (dat is heus niet altijd vanzelfsprekend :p) en hierdoor dus veel meer resultaat bereikt dan anders misschien het geval zou zijn.

 

Ga terug naar Reviews.