Wanneer privétraining?

Wilt u privétraining volgen? Bijvoorbeeld omdat uw hond bepaald gedrag vertoont waarmee u niet welkom bent in een groep, of niet de nodige aandacht krijgt? Voelt u zich niet comfortabel in een groep? Of wilt u wegens andere redenen privétraining volgen?

Ik help u graag met het verbeteren van de gehoorzaamheid van uw hond. Privétraining is ook mogelijk als onderdeel van gedragstherapie met als doel om de gehoorzaamheid van uw hond te verbeteren.

De privétraining wordt afgestemd op uw wensen. Aan oefeningen die u niet belangrijk vindt wordt minder of geen aandacht besteed, en oefeningen die u wel belangrijk vindt krijgen extra aandacht. Het is mogelijk om privétraining te volgen aan huis of in uw eigen buurt, daar waar eventuele obstakels zich voordoen. De locatie wordt in overleg met u bepaald.

Het voordeel van privétraining is dat het kan worden uitgevoerd in uw eigen tijd en tempo en dat u  geen hinder ondervindt van medecursisten. Door deze efficiënte manier van lesgeven heeft u  minder trainingen nodig dan bij een groepstraining om het gewenste resultaat te bereiken.